Tjenester

Bildeling
Flytteservice
Eventlokaler
Møteromssenter

Alt på ett sted

I tillegg til å inneholde boliger, arbeidsplasser, kultur, handel, servering og aktivitetstilbud skal også Lilleakerbyen tilby et rikt utvalg av tjenester.

Målet er å skape et stedn en ikke ønsker å forslate fordi det har alle de kvalitetene og tilbudene man trenger. Byens tilbud skaper en sømløs hverdag.

Å dele enda mer

Mange er godt kjent med deling av bil, sykler og ferieboliger. Vi ønsker å legge til rette for deling på langt flere områder. Det er avgjørende å ta vare på ressursene. Deling er et av de viktigste virkemidlene for å spare på ressursene og samtidig opprettholde god livskvalitet.

I Lilleakerbyen ønsker vi å legge til rette for gode naboskap og samhandling. Her skal vi kunne dele på smørebod, sykkelparkering, mekkeverksted, møterom og auditorier og bygge en felles storstue til festlige anledninger.

I Lilleakerbyen vil det finnes flere lokaler som kan brukes til små og store eventer.

Fleksible lokaler

Livet består av små og store anledninger, både på jobb og privat. Auditorier kan brukes til mye mer enn kurs og konferanser for bedriftene. Her kan vi ha skoleavslutninger, møter i lokallag og foreninger, gaming events og teatergrupper.

Sykkelverksted og smørebod i kjelleren på din nye bolig

Det er helt supert å kunne ha et lokale å låne til store anledninger rett i nærheten av hjemmet vårt

Elisabeth, 37 år

…..

Tjenester i Lilleakerbyen

Oppdag mer av livet I lilleakerbyen