Kultur

Kulturscene
Kino
Bowling
Parkdagen
Aktivitetskalender
Bibliotek

Kultur knytter byen sammen

Mat- og kulturkvartalet skal bli et nytt kultur – og opplevelsestilbud for hele bydelen. Her etablerer vi et stort multimediebibliotek med flerbruksauditorie tilrettelagt for sambruk. Her kan du delta i arrangementer hele uken, eller ta en pause og nyte utsikten fra taket hvor barnehagen holder til.

Lilleakerbyens kulturliv

I Lilleakerbyen blomstrer kulturlivet og det er flere aktiviteter og tilbud for nabolaget. Lilleaker Live har blitt et populært møtested og avholdes siste onsdagen i hver måned på Møllefossen Café, Lilleaker historielag har omvisninger i de gamle arbeiderboligene, i Trehusrekka er det kunstutstillinger, utekino i parken, korpsmusikk i gatene og sang – her er det noe for både store og små.

Utekino i Lilleakerbyen
Fotoutstilling
Historien om Lilleaker spilt av elever fra Lilleaker skole

Lilleaker Live

Lilleaker Live er en konsertopplevelse som arrangeres med hyppige mellomrom, året rundt på Møllefossen Café. Se vår arrangementskalender for en komplett oversikt over de kommende Lilleaker Live arrangementene.

Lilleakerbyens nye kulturpark

Vi ønsker at deler av parken og hovedtorget i Lilleakerbyen skal kunne fungere som en åpen scene for både planlagte arrangementer og mer spontane aktiviteter og kunstopplevelser: På kulturnatten sitter du i nedtrappingen ned mot elva og ser en teaterforestilling oppsatt på selve broen. På Bærumssiden kan man sitte i solveggen langs grendehuset og nyte en koppe kaffe eller se på barna som klatrer på kunstinstallasjoner på forplassen til galleriet.

I Kulturparken vil det være sol fra formiddag til kveld, og et mangfold av muligheter til alle døgnets og årets tider.

Jeg gleder meg til mai og til korpset skal marsjere rundt i gatene, det er så gøy med stortrommene.

Bastian, 7 år

Kultur i Lilleakerbyen

Oppdag mer av livet
I lilleakerbyen