jobbe i
Lilleakerbyen

Leter du etter ledige kontorlokaler i Lilleakerbyen?

Et fint sted å jobbe

I Lilleakerbyen finnes kontorer i alle størrelser og det er et allsidig miljø med mange ulike bedrifter.

I Lilleakerbyen skal bedrifter kunne vokse og utvikle seg, moderne kontorer og fasiliteter skal legge til rette for en sømløs arbeidshverdag hvor bedrifter kan ha fokus på sin kjernevirksomhet.

Walk & Talk

Det kan bli mange stillesittende timer i kontorstolen i løpet av en arbeidsuke. Kropp og sjel har godt av bevegelse og frisk luft i løpet av en arbeidsdag. Hvorfor ikke starte møtet med en kaffe «to go» på Møllefossen café og gjennomføre møtet med en kollega gående langs vakre Lysakerelven – oppover eller nedover?

Vi har laget tre ulike ruter for «Walk & Talk» og håper du vil like disse:

Fleksibel arbeidsplass

Måten vi arbeider på er i endring. Med det bør også de fysiske rammene rundt fremtidens arbeidsplasser endre seg. Hva om fremtidens kontor ikke ligger i ett spesifikt bygg, men heller er et nettverk av steder en kan benytte? Vi kan dele på møterom, stillerom, auditorier, lager og kaffemaskiner.

Auditorier kan brukes til mye mer enn kurs og konferanser for bedriftene. Her kan vi ha skoleavslutninger, korøvelser, møter i lokallag og foreninger, gaming events og teatergrupper.

Med byen som kantine

I Lilleakerbyen ønsker vi at alle byens spisesteder skal fungere som kantiner for alle som jobber her.

Lunsj, møtemat og overtidsmat bestilles enkelt gjennom en digital plattform, slik at du kommer til dekket bord på et av byens spisesteder.

Mustad Modus

Cowork i Lilleakerbyen, ett minutt fra Lysaker stasjon. Mustad Modus passer for deg som ønsker å leie et kontor til fast månedspris og med fleksibel leieavtale.

I Mustad Modus er alt klart for å flytte rett inn fra første dag. Kontoret er ferdig møblert og fellesarealene har alle nødvendige fasiliteter.

Oppdag mer av livet
I lilleakerbyen