Handel

CC Vest
Kafé
Markedsdag
Fåbro Hage
Secondhand
Marked
Restauranter

Den gode handleopplevelsen

Når vi utvikler et nytt handelsområdet skal vi ta vare på alt folk liker ved CC Vest og området i dag. Det skal legges til rette for praktisk hverdagshandel, rask og enkel adkomst, et sted å møtes, gode handleopplevelser, arbeidsplasser og handelsområdet skal komme nærmere Lysakerelva og naturen.

Lilleaker Bazar

Oslos første rene klesmsmarked for vintage og second-hand klær utendørs. Ligger idyllisk til helt nede ved Lysaker elven og dens fine grønt områder. Rett ovenfor finner du CC Vest shopping senter på Lilleaker. Markedet avholdes den første lørdagen i måneden.

Flytte CC Vest inn i en åpen gatestruktur

Vi samler handel, servering og tjenestetilbud i det nye handlestrøket, omgitt av gågater og torg. Butikker og serveringssteder kommer på gateplan, der mennesker møtes og tar del i de aktivitetene som utspiller seg. Butikkfasadene blir åpne og inviterende. Hverdagshandelen skal fortsatt være rask og effektiv, tilbudet bli bedre og mer mangfoldig.

Våre forbruksvaner er i stor endring, og vi har lagt til rette for å møte denne utviklingen i det nye handlestrøket. Parkering og varelevering legges under bakken. Det vil bli felles og automatiserte lager, varemottak og «pick-up-points» . Målet er en mest mulig sømløs hverdag både for kunder og retailere.

I tillegg til handel blir det et rikt tilbud serveringssteder
Trehusrekka begynner ved Møllefossen

Trehusrekka

Den sjarmerende trehusrekka nederst langs Lysakerelva skal bli en del av det urbane strøket området mangler, et sentrum for mat – og kulturopplevelser. Her åpner nye kaféer, restauranter, bar, bowling, bakeri, kaffebar, matutsalg og cowork. Trehusrekka blir en ny møteplass for både besøkende og de som bor og jobber i området.

De historiske byggene fra Lysaker Kemiske Fabrik sin tid revitaliseres med arkitektoniske grep som forbinder historiske former og moderne design.

Jeg har gode minner fra da jeg var liten fra at jeg og pappa gikk på kafe her på Lilleaker – han leste avis, jeg fikk en bolle.

Oliver, 17 år

Handel i Lilleakerbyen

Oppdag mer av livet
I lilleakerbyen