Lysakerpraten: Hvor går veien videre for Lysaker?

Dato: 28 mai
Tid: 15.00-17.00
Sted: Møllefossen Café
tirsdag
28
mai

Det skjer mye på Lysaker, på begge sidene av elva. Men, kan det skje mer? Og hvordan kan vi i fellesskap få til at Lysaker blir et endra bedre sted å både bo og jobbe?

Vi inviterer til en hyggelig ettermiddag på Møllefossen café, med både samtaler og muligheten til å treffe andre som brenner for Lysaker. Lilleakerbyen er ett av prosjektene du skal få et innblikk i, og vi ønsker å få til mer.

Velkommen fra kl. 15.00.
Kl. 15.30 vil daglig leder i Lysakersamarbeidet, Øystein Aurlien, ha en kort samtale med Herman Dyrø, markedsdirektør i Mustad Eiendom, om hvordan de jobber med aktiviseringen av Lilleakerbyen.

Deretter inviterer vi flere til en liten panelsamtale, for å diskutere hvordan vi kan få til en aktivisering også i andre deler av Lysaker. Susanne Joys, daglig leder for AART Architects (og bosatt på Lysaker Brygge) er en av de som stiller her. Erling Fossen stiller også. Han har tidligere ledet OMA, ledet kafédialog om Lysaker, og også tatt initiativ til en større analyse om verdiskapningen og potensialet på Lysaker.

Se arrangement her: (4) Lysakerpraten: Hvor går veien videre med Lysaker? | Facebook

Om været tillater det vil arrangementet foregå utendørs. Hvis ikke går vi inn. Arrangementet er gratis og åpent for alle, men vi trenger din påmelding for å ha oversikt. Meld deg på her!