Elveløpet

Høstens vakreste løp
Dato: 06 september
Sted: Baksiden av Lille CC Vest
onsdag
06
september

Onsdag 6. september går Elveløpet av stabelen, langs vakre Lysakerelven. Siden 2002 har dette løpet blitt arrangert i regi av Ullern Fotball og med CC Vest som stolt samarbeidspartner, støttespiller og sponsor.

Elveløpet er for alle

Elveløpet skal være en god opplevelse for alle. Her vil du finne likesinnede enten du er eliteløper, turgåer, barn, pensjonist, eller en hel familie som skal ha en hyggelig opplevelse i flotte omgivelser. Elveløpet tilbyr både 2, 5 og 10-kilometersløype – Her er det noe for alle uansett form og fysisk nivå.

Løp for en god sak

Påmeldingsavgiften går til å drifte arrangementet og til Ullern Fotball som sørger for et aktivt og godt tilbud til alle barn og unge i nærmiljøet.

PRISER OG PÅMELDING

Priser

2 km uten tidtaking koster kr 250,- for alle klasser
5 km med tidtaking koster kr 300,- for alle klasser
10 km med tidtaking koster kr 400,- for alle klasser

Det er mulig å melde seg på helt frem til løpsstart, men prisen øker med 100 kr på løpsdagen.

Alle distanser har sin start på baksiden av CC Vest med målgang på Ullernbanen.

Bedriftsklassen starter 18.00
10-km-løperne starter fra kl 18:05
5-km-løpere med ambisjon om svært høy fart starter fra kl 18:10
5-km-løpere med antatt lavere fart starter fra kl 18:12
2-km-løperne starter fra kl 18:15

Familierabatt
Dersom du har meldt på for kr 700,- eller mer for din husstand, kan du motta en gratis kode for påmelding av flere i din husstand. Kontakt tage@ullern.no og oppgi både hvem som er påmeldt, og hvem som skal meldes på via gratiskoden. Denne muligheten gjelder ut dagen 5.september.

PS! Det er ikke mulig å refundere i etterkant, dersom du allerede har foretatt alle påmeldinger.

Henting av startnumre
Startnumre kan hentes i startområdet fra kl 16:00 på løpsdagen og helt frem til løpsstart. Vi har god bemanning for effektiv henting. Husk at klokka
ikke starter å gå før du passerer startstreken, dersom du skulle ankomme forsinket.

PRAKTISK

Parkering
Det er parkeringsmuligheter på de vanlige plassene i parkeringshuset på CC Vest. Husk å trekke P-lapp, men du kan også legge ved en lapp som sier at du løper Elveløpet. Senterledelsen har besørget fri parkering for alle deltagere denne ettermiddagen.

Frakt av personlige eiendeler
I startområdet kan personlige eiendeler leveres i varebil som kjøres opp til Ullernbanen etter løpsstart.

Retur til CC Vest
Den raskeste ruten tilbake til CC Vest er en kort rusletur. Ta undergangen ved Bjørnsletta T-banestasjon, og derfra følger du Hartmannsvei fra Shell-
stasjonen helt til du passerer en bom. Der tar du til venstre inn på Guvernørens vei. På Lilleaker krysser du trikkeskinnene og følger Lilleakerveien ned til CC Vest.

Fotografering
Våre eminente fotografer vil publisere bilder av løpere på Facebook/instagram. Påmelding betyr at du godkjenner slik publisering.

Klasser
Barn og ungdom
10 år og yngre (f. 2013 og senere).
Ingen rangering etter tid. Premiering etter loddtrekning blant deltakerne.
11-12 år (f. 2012-2011)
13-14 år (f. 2010-2009)
15-16 år (f. 2008-2007)

Junior
17-19 år (f. 2006-2004)
Senior
20-34 år (f. 2003-1989)
35-49 år (f. 1988-1974)
Veteran
50-67 år (f. 1973-1956)
68 år og eldre (f.1955 og før)

Premier
Alle deltagere er med i startnummerlotteriet. Vinnerne mottar et gavekort på kr 200,- fra CC Vest.

Alle klassevinnerne mottar et gavekort på kr 500,- fra CC Vest.

Det vil i tillegg bli premiering av bedriftsklassen og sammenlagtvinner på 5- og 10 km kvinner og menn.

Løypetrasé

Løypene starter utenfor Statkrafts kontorer i Lilleakerveien 6 og ender på Ullernbanen. Traséen går i kupert og noe ulendt terreng, delvis på skogssti, grus og noe asfalt. Den er merket med røde og hvite bånd. Løypevakter viser vei.

Man kan velge mellom tre løype alternativer:
– 2 km uten tidtaking
– 5 km med tidtaking
– 10 km med tidtaking

Fargekoder i kart:
Rødt: Felles løype alle distanser
Oransje: Felles løype 5 og 10 km
Lilla: Brupassering kun 5 km
Gul: Kun 10 km

Kort løype – 2 km uten tidtaking
Løypa følger gang- og sykkelveien oppover elva, før den etter ca 400 m tar til venstre opp gjennom tunet på Fåbro. Den stiger videre og tar til venstre over broen mot Jar Skole. Rett etter broen tar løypa stien til høyre og følger elven oppover mot kulverten under Bærumsveien. Derfra følger den Bærumsveien østover, tar til venstre inn Lysehagan, og svinger til høyre etter 70 meter for målgang på Ullernbanen.

Middels løype – 5 km med tidtaking
Løypa følger samme trasé som kort løype frem til Bærumsveien. I stedet for å ta østover mot Lysehagan tar man i stedet en 270 graders sving mot høyre og fortsetter mot vest over broen. Få meter senere tar man til høyre inn på skogssti videre nordover langs elva frem til en bro tar en over ved Lysejordesletta. Ca 100 meter over broen svinger man til høyre og følger grusveien på oversiden av Lysejordetsletta opp mot Kvernfaret. Like før man kommer ut i Kvernveien tar man til høyre og følger nyanlagt tursti ned til Bærumsveien. Der følger man den korte traséen til målgang på Ullernbanen.

Lang løype – 10 km med tidtaking
Den, nye lange utgaven av Elveløpet følger den mellomste traséen frem til den krysser den lille broen nedenfor Lysejordetsletta. Den lengste løypa fortsetter i stedet oppover på vestsiden, og krysser ikke elva før etter Grinidammen. Man kommer ut i Harald Løvenskioldsvei ved Ekraveien T-bane, og følger den veien helt til man får en sti til høyre ned igjen til elven 600 meter senere. Stien følges like forbi Røabanen der man ledes inn i Elvefaret, før man igjen er over på turvei etter 200 meter. Den følges langs elven helt til man møter 5-kilometertraséen ved Lysejordetsletta, og følger den derfra til målgang.

Kontakt
For alle spørsmål vedrørende Elveløpet, kontakt:
nisse1972@live.no