Nyttårsfyrverkeri

God nytt år!
Dato: 31 desember
Tid: 24.00
Sted: Fåbroparken
søndag
31
desember

Velkommen til felles fyrverkeri kl. 24:00 i Fåbroparken. Vi gleder oss over at vi kan samles til en felles feiring – og ønske et nytt år velkommen med gode naboer og venner!

På Lilleaker ønsker vi å dele på det vi kan dele på – derfor gleder vi oss til å dele et forrykende felles fyrverkeri sammen med dere!

I tillegg til å samle og skape tradisjoner sammen med gode venner og naboer rundt et felles fyrverkeri på Lilleaker, ønsker vi at en felles oppskyting er med på å redusere den totale negative belastningen av fyrverkeri. Vi håper behovet for å kjøpe eget fyrverkeri reduseres og at det blir mindre fyrverkeri totalt sett – at det skytes opp på færre steder og at det blir en større forutsigbarhet rundt hvor og når dette skal foregå og kortere tidsrom for oppskytning slik at man kan planlegge deretter. Når det foretas av profesjonelle, vil det også i praksis eliminere risiko for brann og personskade.

Vi ønsker derfor at dette skal være med på å spare miljøet, unngå personskader og ikke minst redusere den negative belastningen på dyrene.

Vi ønsker alle en strålende nyttårsfeiring og velkommen til fyrverkeri kl. 24:00.